Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев включи към щаба си много

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев включи към щаба си много
Коментари Харесай

Кубрат Пулев взе в щаба си именит кондиционен треньор

 Кубрат: Технически съм по-добър от Уайлдър
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев включи към щаба си доста огромна фигура, заяви мексиканското издание " Direct TV Sports ".

Кобрата към този момент е почнал да работи с един от най-търсените кондиционни и фитнес-треньори в Латинска Америка Анхел " Мемо " Ередия.

Той е едно от огромните имена в родината си. В последните години Ередия работеше с Хуан Мануел Маркес и Хорхе Арсе, на които оказа помощ да станат международни първенци, въпреки и не в тежка категория на професионалния бокс.

От щаба на българския боксьор към момента не са оповестили публично новината, само че тя към този момент се появи и в медийния колос ESPN. Освен това Ередия към този момент косвено призна за новата си работа, откакто постна двете публикации за смяната в щаба на Кубрат в профила си в Туитър.

В последните няколко месеца Пулев предприе съществени промени в професионален проект. Той напусна Зауерланд и стартира работа в края на годината с легендата измежду промоутърите в Съединени американски щати Боб Аръм, като подписа с неговата компания " Топ Ранк " при започване на декември.

Кобрата към момента е квалифициран от легендата Ули Вегнер, който макар напредналата си възраст желае да извае от българина международен първенец в тежка категория.

Той ще има този късмет в мач против Антъни Джошуа, който държи колана във версия IBF, като е негов наложителен кандидат, но към момента не е ясно по кое време двамата ще се изправят един против различен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР